Srpski za strance

Srpski za strance

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 11.000,00 din

Cena i do: 8.910,00 din

Besplatna isporuka za korisnike

Dostupnost po knjižarama

Preko 60000 polaznika kućnih škola jezika
  • 90 % polaznika naučilo je strani jezik
  • Svi početni i srednji kursevi (prema podelama škola i instituta)
  • Autor metode učenja: profesor Eva Kraus Srebrić – nosilac katedre za metodiku Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu
  • Autori kursa: profesori na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu i visokim vojnim školama
  • 10 kompakt diskova, CD traje 60 minuta i sadrži 4 lekcije
  • Maternji jezik spikera, koji su čitali tekstove, je srpski
  • Fond reči / Uporedni rečnik (1700 – 1800 reči)
  • Kompletna znanja: pismenost, fonoteka, gramatika i sintaksa
SRPSKI JEZIK sadrži 10 kompakt diskova, udžbenik sa rečnikom i radnu svesku za samopreslišavanje, metodsko uputstvo. Četrdeset lekcija, obrađuje znanje početnih i srednjih kurseva sa fondom od 1800 reči.Ako poštujete metodsko uputstvo koje dobijate uz komplet, uspeh je zagarantovan.

Kako je nastala kućna škola stranih jezika?

Kućna škola stranih jezika je nastala iz potrebe Visokih vojnih škola da se oficirima omogući da za kratko vreme, samostalno, u kabinetskoj nastavi, savladaju strani jezik. Angažovani su nosioci katedri sa Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, i metodologije, Eva Kraus Srebrić. Došlo se do metoda da se kroz slušanje lekcija i praćenje iz udžbenika, u 40 lekcija savlada pismenost, gramatika, fonetika i sintaksa.

Kurs obrađuje kompletna znanja: pismenost, gramatiku, fonetiku i sintaksu. Autori su nosioci katedri na Beogradskom Univerzitetu, a spikerima je maternji jezik engleski. Kursevi su rađeni po metodi Katedre za strane jezike Visokih vojnih škola, autora gđe Eve Kraus Srebrić. Kurs je metodološki i uz priloge, kao komplet jedan i dva, namenjen za apsolutno samostalno učenje jezika. Uspeh garantuje i preko 60.000 polaznika Instituta za strane Jezike Visokih vojnih škola, koji su pomoću ovog izuzetnog učila savladali jezik. Kućna škola stranih jezika namenjena je celoj porodici, prijateljima i ostaje kao trajno porodično vlasništvo. Uštedeće Vam vreme pohađanja kurseva i značajan novac. Za cenu jednog kursa recimo samo početnog 1, u prvom delu kućne škole dobijate 4 kursa (Početni 1 i 2 i srednji 1 i 2) plus, kurs ostaje za porodicu i prijatelje. Ako poštujete uputstvo koje dobijete uz komplet uspeh je zagarantovan. Za tri meseca znaćete strani jezik kao da ste završili početni 1 i 2 plus srednji 1 i 2 na nekom insttutu ili školi. Ovo nije marketinški trik već dugogodišnji rad na usavršavanju kursa od strane Filološkog fakulteta i vojnih škola.

Metodsko uputstvo

Svi strani jezici, zajednička izdanja Vojnoizdavačkog zavoda i Jugovidea, podeljeni su u dva dela pri čemu prvi deo obuhvata znanja svih početnih i srednjih kurseva (prema podeli raznih škola i instituta), a drugi deo svih viših i konverzacijskih kurseva. Svaki deo sadrži: udžbenik (sa 40 metodskih jedinica – lekcija), uporedni rečnik (1700 – 1800 reči), radnu svesku i 10 ili 11 kompakt – diskova ili kaseta. Metod je delo profesora Eve Kraus Srebrić šefa katedre za Metodiku na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Maternji jezik spikera, koji su čitali tekstove, je jezik kurseva. Audio snimci urađeni su u Radio Beogradu.

Način učenja


Svaka lekcija (40 u prvom i 40 u drugom delu) prelazi se za četiri časa u dva dana (tj. dva časa dnevno od po 45 minuta sa minimalnom pauzom od 15 minuta između njih).

Prvi čas prvog dana: tri slušanja lekcije uz praćenje teksta iz udžbenika

Drugi čas prvog dana: Dva slušanja lekcije u rečenicama (sa pauzom) i glasno ponavljanje sa pravilnim izgovorom.

Prvi čas drugog dana: Jedno preslušavanje lekcije uz praćenje udžbenika, a zatim dva glasna čitanja teksta lekcije iz udžbenika (bez fono zapisa).

Drugi čas drugog dana: Jedno preslušavanje lekcije, uz prekide, i fonetsko zapisivanje, popuniti nedostajući tekst lekcije u radnoj svesci.

Preporučujemo neprekidno, svakodnevno učenje, dva časa dnevno, šest dana nedeljno, s tim da posle pauze na prvom narednom času, preslušate uz praćenje teksta u udžbeniku lekciju sa prethodnog časa (pre pauze). Ovakvim tempom za tri meseca savladaćete jedan deo kursa (početni i srednji ili viši i konverzacijski).

Iskustvo govori (preko 60000 polaznika) metod je dobar i pouzdan, preko 90 % polaznika uspešno je završilo kurs. 

Kategorija:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

340

Latinica

Tvrd

A160479

8677140956

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare