UMEĆE HIPNOZE

UMEĆE HIPNOZE

C. Roj Hanter

Izdavač: Psihopolis

Žanr: Psihologija

+10%

za 3

10%

Redovna cena: 1.485,00 din

Sa popustom i do: 1.202,85 din (ušteda: 282,15 din)

Bilo bi zabavno tvrditi da je ova knjiga pomalo sablasna i zagonetna. No, to ne bi bilo tačno, jer ona predstavlja veoma informativan naučni test o važnoj temi koja svakim danom stiče sve veće priznanje i od ličnog je značaja za sve: HIPNOTERAPIJI. Roj Hanter je ekspert u svojoj oblasti, a knjiga je posebno odabrana da produži delo „velikog majstora hipnoterapije", pokojnog i poštovanog Čarlsa Tebetsa koji je dao veliki dopri­­nos umeću/nauci hipnoze.

Kako koristiti hipnozu na pouzdan i bezbedan način? Šta raditi kada je osoba u transu? Kako nam sve može pomoći autohipnoza? Kada je hipnoza delotvorna i gde su granice njene primene?

– samo su neka od pitanja na koje ćete naći odgovore u knjizi koja sadrži i mnogo praktičnih informacija i tehnika namenjenih profesionalcima, ali i početnicima.

Hipnoza više nije obavijena senkom. Na jasnom svetlu razumevanja, ona je priznata kao izuzetno sredstvo kontrole najvećeg ljudskog dara: uma. Dovoljno je da pogledate sadržaj da biste shvatili značaj ove knjige iz koje ćete naučiti kako da ovladate svojim umom umesto da on vlada vama.

KAKO PRAVILNOM HIPNOZOM USMERITI MOĆ NESVESNOG UMA

Kako razrešiti konflikte volje i nesvesnog uma?

Na kojim principima je zasnovana pravilna hipnoza?

Šta se nalazi u etičkom kodeksu hipnotizera i hipnoterapeuta?

Uprkos njene dokazane delotvornosti, brojne zablude i strahovi i dalje sprečavaju razvoj i širenje medicinske hipnoze. Ova knjiga ima kapacitet da ohrabri pojedince da koriste hipnotičke tehnike i otključaju skrivene moći nesvesnog uma.

Dr Zoran Milivojević, psihoterapeut,

Predsednik Saveza društava psihoterapeuta Srbije 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

Knjige

2017.

202

Latinica

Mek

24 cm

A160469

Artikal nema komentare

Artikli na akciji

879,00 din 791,10 din

800,00 din 648,00 din

925,00 din 832,50 din

2.604,00 din

2.271,60 din

Ušteda: 332,40 din