Godina prođe, dan nikad
Facebook Share Twitter Share

Godina prođe, dan nikad

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 849,00 din

Cena i do: 687,69 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 688,00 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 2.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Posle decenije ćutanja, povučenosti, zatvorenosti u svoje patnje i preslišavanja, sjajni glumac napisao je na 450 stranica autobiografiju.

Knjiga bolne istine, zavodljive tuge, nesebičnog preispitivanja, oporog priznanja, grešničke nade, očuvang dostojanstva, ljudske spoznaje.

Prema Vukotićevim rečima, Laušević plastično vaja i razgrće sudbine svojih zatvorskih drugova, slika galeriju kažnjenika, nesrećnika sabijenih iza rešetaka. Ali, na pojedinim mestima i sebe crta kao klovna, znajući da se predstava igra dugo, u više činova, u tuđoj scenografiji... Zato s vremena na vreme, stranice knjige natapaju vodoskoci šale, humora i topline, slapovi koji peru i telo i dušu.

- Ovo je knjiga bolne istine - zaključio je Vukotić. - Zavodljive tuge. Nesebičnog preispitivanja. Oporog priznanja. Grešničke nade. Očuvanog dostojanstva. Maštovitog traganja. Ljudske spoznaje.

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2019.

359

Ćirilica

Mek

23 cm

A185077

9788691701949

Prosečna ocena

5

(5)
5
5
4
0
3
0
2
0
1
0

05. maj 2021.

Marija Djordjevic

Knjiga je odlicna!

04. mart 2020.

Nikoka Živković

Upravo sam u procesu čitanja knjige. Ništa manje nisam ni očekivao od jednog iskrenog umetnika. Valjda se svi inteligentni ljudi na neki način mogu poistovetiti sa pripovedačem pogotovo oni koji i dalje žive među kriminalcima i malograđanima. Nadam se da će knjiga do kraja da ima pravičan kraj, mada teško je naći pravdu u krivoj sredini.. U svakom slučaju preporuke za ovu knjigu a ja nastavljam da je čitam i sledećih par dana je i završavam.

11. januar 2017.

Jasmina Tančić

Prvu Žarkovu knjigu sam kupila po izlasku iz štampe...ne iz radoznalosti...ne iz potrebe da se naslađujem nečijom mukom... Očekivala sam dobru knjigu i Žarko me je, zaista, osvojio svojom inteligencijom i iskrenošću. Osvojio me je potpuno i zauvek...kao Mika Antić svojim stihovima...kao Gaga Nikolić svojim šarmom, kao Miloš Žutić recitatorskim darom... Knjigu sam, ipak, pročitala tek danas, jer mi je bilo žao da je vratim sebi. Naime, pozajmila sam je na čitanje jednoj koleginici pa drugoj pa petoj...i tek je danas stigla u moje ruke.pročitala sam je u dahu. Od danas ću je preporučivati svojim učenicima.Žarku želim dobro zdravlje i puno ljubavi.

28. oktobar 2015.

Maja Pesic

Bravo,Zarko celu istinu iz duse pre svega preneti na papir je tezak potez,svaka cast care volimo teee!!!

29. jul 2015.

Vesna Žido

iskreno i bolno, inteligentno, povremeno duhovito opisano kako se život čoveka sa srećnom porodicom i zavidnom karijerom pretvorio u pakao. nemojte propustiti!

Od istog autora