Ko smo mi


Prvu Delfi knjižaru otvorila je izdavačka kuća Laguna 2009. godine, u trenutku kada je našem tržištu nedostajala knjižara sa velikim izborom knjiga, ali i kulturni centar sa kapacitetima i snagom da organizuje i podrži promocije naslova i autora.

Danas, sa 46 knjižara i 2 gift šopa, posle niza uspešnih godina, Delfi knjižare su postale sinonim za knjižaru. Zapošljavamo skoro 400 knjižara i preko 100 kolega koje se bave nabavkom, veleprodajom, marketingom, internet prodajom, digitalom sa istom vizijom da se standardi u oblasti knjižarstva podignu na viši nivo, da se prepoznaju potrebe čitalaca i da im se izađe u susret. Naša misija je najveći izbor naslova svih žanrova, konstantna posvećenost potrebama posetilaca i aktivan pristup u promociji i prodaji knjiga. Prepoznati smo po ljubaznim, dobro informisanim i predusretljivim knjižarima koji čine sve kako bi se svaki novi član tima osetio dobrodošlim.

Raditi u Delfi knjižarama


Ako volite knjige i da pričate o njima, ako vas inspiriše razgovor sa sagovornikom, ako volite da saznajete nove stvari, da učite i da svoje znanje i strast delite sa kupcima, ako vrednujete nova iskustva sa različitim ljudima, ako poštujete svoje i tuđe vreme, ako ste fleksibilni i umete da radite u timu ostvarujući zajedničke ciljeve, mi smo pravo mesto za Vas. Sve što radimo ima veze sa našim posetiocima i kupcima kojima smo maksimalno posvećeni. Ulažemo ogroman trud da im obezbedimo jedinstveno iskustvo kupovine, koje će ih podstaći da nas ponovo posete. Naš zadatak je da im pružimo najbolju uslugu i pomoć prilikom izbora knjiga i raznovrsnog gift asortimana, kreirajući istovremeno prijatnu atmosferu za kupovinu i boravak u našim knjižarama i kafeterijama. Osluškivanje, prepoznavanje i rešavanje želja i potreba naših kupaca i posetilaca je naš svakodnevni zadatak. Radeći u Delfi knjižarama, dobićete šansu da svoje znanje i entuzijazam iskoristite u stvaranju specifičnog statusa omiljene knjižare, uključujući i onlajn knjižaru. Od kreiranja inspirišućih izloga do organizacije promocija i književnih okupljanja, uvek će biti pregršt mogućnosti da pokažete svoju inicijativu i razvijate svoje afinitete i potencijale. Naše kolege su najvredniji segment našeg poslovanja. Cilj nam je da omogućimo alate i resurse koji su potrebni za uspeh. Važno nam je mišljenje naših kolega, pitamo ih za predloge i želimo da čujemo šta im je bitno.

Kolegijalnost i međusobna podrška su jedna od naših najvažnijih vrednosti koju brižljivo negujemo i podržavamo. Svi rezultati dolaze upravo iz tog odnosa. Radeći u Delfi knjižarama, imate sjajnu priliku da se povežete sa lokalnom zajednicom i postanete važan deo svog okruženja.

Mi nudimo prilike koje nisu samo poslovne.

Lični rast i razvoj su podrazumevani deo svakog procesa u kome učestvujemo svi zajedno. Pružamo Vam priliku da otkrijete i koristite svoje potencijale u poslu koji je pun kulture i supkulture. Kada ste deo Delfi tima, mogućnosti napredovanja su neograničene u okviru različitih sektora, a u skladu sa Vašim afinitetima, znanjem i obrazovanjem. Ohrabrujemo Vas i nudimo podsticajno okruženje prepuno izazova u kome se kontinuirano uči. Nudimo Vam biblioteku za zaposlene, popuste na kupovinu knjiga i raznovrsne povlastice kod naših brojnih partnera.Regrutacija se obavlja na identičan način u kom god gradu da se nalazite. Čak i ako nema slobodnih pozicija, ostavite svoj CV ovde sa naznakom za koji grad konkurišete. Vaše podatke čuvaćemo u bazi podataka i kontaktiraćemo s Vama kada se ukaže potreba.


Prijava:
ili Prevuci pdf fajl