Vesti

BUUM! Vraćaju se „Loši momci“ 2. juna

01. jun 2023.
U knjižare stižu „Loši momci 9 – Veliki zli vuk“, „Loši momci 10 – Najgori dan“ i „Loši momci 11 – Uspon mračnog gospodara“, na veliko zadovoljstvo mnogobrojnih mališana.


Nebo se smrklo. Grad se trese. Ore se krici… U knjizi „Loši momci 9 – Veliki zli vuk“, svima najdraži vuk mora mnogo toga da objasni. Veliki? Aha. Zli? Nego šta! Nezaboravan? Daaaaaaaaa!

Nego, dajte stvarno, nek neko kaže onim kenjkavim trima prasićima da prekinu više s onim „jesmo li vam rekli“!

Sakrijte se pod sto i stavite šlem – ovo je 9. epizoda Loših momaka.

U Priči „Loši momci 10 – Najgori dan“ morate da se poklonite i pokorite prestolonasledniku marmeladi i njegovom zlom veličanstvu! Kleknite pred duperukom uzvišenošću! Ili… prosto… nemojte! Loši momci i još gore devojke možda jesu oboreni, ali značI li to da će ostati na kolenima? Ma ni u ludilu! Ispustite bojni poklič i spremite se za zabavu. Vodi se odsudna bitka između zlih i opakiiiiiiiih! Vreme je za završnicu, gringosi!

U 11. nastavku Loši momci – mislim tajni tim s – spasli su svet od duperukog zla i sad je vreme za zabavu! Ali gosn zmiji nije do zabave. O ne… on je suviše moćan za to. Gosn zmija bi radije da se petlja sa stvarima koje bi mogle da provale vrata u sasvim nov svet užasa, haosa i… jezive opakosti.

Zabava će morati da pričeka.

Knjige „Loši momci 9 – Veliki zli vuk“, „Loši momci 10 – Najgori dan “ i „Loši momci 11 – Uspon mračnog gospodara“ možete nabaviti od petka 2. juna u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs i na sajtu laguna.rs.