Noć knjige 9 – 11. jun 2023.

Vesti

Akcija „Tri za sreću“ na sajtu Lagune i Delfi od 20. marta

20. mart 2023.
Za naše čitaoce Laguna donosi nova iznenađenja! Od 20. do 26. marta, umesto dosadašnjih 10%, dobijate čak 20% količinskog popusta za kupovinu tri ili više knjiga preko sajtova laguna.rs i delfi.rs. Popust vas očekuje na odabrane naslove iz žanra komedije i čiklita u Laguninom izdanju, kao i na odabrane knjige na engleskom jeziku!


Ovakva prilika se ne propušta i pravo je vreme da razbijete monotoniju i sa osmehom dočekate prve dane proleća s nekim od izvanrednih naslova: „Čovek po imenu Uve“, „Moja baka vam se izvinjava“, „Kako novčić kaže“, „Stogodišnjak koji je skočio kroz prozor i nestao“, „Otkačena škola“, „Ajkula sa nežnim srcem i druge bajke“, „Pravi golubovi se bore protiv zločina“, „The bodigard“, „Pokojnik drugog reda“, „Dripačka rapsodija“, „Pisma iz Srbije“, „Prava istorija sveta“, „Poštašavili“ i mnoge druge.

Od izdanja na engleskom jeziku koje možete nabaviti na Delfi sajtu izdvajamo: „Monty Python’s Book of Silly Walks“, „365 Days“, „Pride and Pleasure“, „Sweet Little Lies“, „Best of Me“, „Fish Boy“, „Orwell in Spain“, kao i brojne druge.

Spisak svih naslova na akciji možete pogledati ovde.

Akcija važi samo na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.