Facebook Share Twitter Share

Bajka nad bajkama – kompletno ćirilično izdanje

15%

10%

za 3

Cena: 2.599,00 din

Cena i do: 1.988,24 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Kompletno izdanje sa mapom u boji.

Od autora Slovenske mitologije, prema motivima bajki i pesama na kojima su odrastale generacije.

Sve počinje onoga dana kada se jedna devojčica sa psom vraća iz šume i zatiče ceo svoj mali svet u plamenu. Vatra koja pred njenim očima guta sve što poznaje biće poslednje što će videti. Oslepljena od zmije čuvarkuće dok požar još traje, primorana je da beži. Nevoljno uvučena u sukob tajanstvenih sila koje se nadmeću oko sudbine sveta, ona otkriva svoj put i svrhu i saznaje da nije sama. Izuzetne ličnosti okupljanju se oko nje, jedna za drugom, u nizu opasnih susreta. Boreći se da prežive, saputnici postaju i neočekivani prijatelji dok se trude da razumeju događaje koji se brzo razvijaju. I dok se nebo i zemlja menjaju pred njima, ova zagonetna grupa lutalica otkriva da njihove skrivene moći sežu dalje od običnih smrtnika, moći koje će morati da prihvate dok se drevne sile iz dubine vremena bude i prete da prekriju sve.

Živopisni svet mitskih bića i zaboravljenih gradova. Junaci kojima kao da upravljaju drevni slovenski bogovi. Zagonetne mape i poruke. Misterije, borbe i obrti. Veštice i zmajevi, mudri govornici i vešti ratnici. Velika bajka za sve uzraste, neobična i zadivljujuća, kojoj ćete se često i rado vraćati.

Video-najave pojedinačnih knjiga objedinjenih u ovom ćiriličnom izdanju:
 
 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

20. avgust 2021.

768

Ćirilica

Tvrd

13x20 cm

A240610

9788652141272

Prosečna ocena

5

(1)
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

11. decembar 2022.

Anita

Kupila sam luksuzno izdanje I prica I autor su fantasticni a I izdanje,jedinu manu ima sto su mi u toku citanja na saci ostali ostaci zlatne boje sa korice knjige a potom je I poslednje slovo naslova nestalo. Od silnog citanja

Od istog autora