Robot - Alpha 1E

Robot - Alpha 1E

Distributer: UBTECH Robotics

Kategorija: Gedžeti

10%

Cena u knjižarama: 86.999,00 din

Cena i do: 70.469,19 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 78.299,00 din

Besplatna isporuka za korisnike

Dostupnost po knjižarama

Humanoidni Alfa 1E robot ima edukativnu funkciju, a služi i kao kućni smart zvučnik sa glasovnom interakcijom. Alpha 1E robot može da pleše, prepoznaje lica, pomera se, radi sklekove i izvršava različite radnje uz pomoć svojih 16 servomotora.
Zbog svog čovekolikog izgleda, Alpha 1E postaće najbolji prijatelj vaše dece, koja se sa njim mogu igrati ili vežbati. Ovaj robot postaće učitelj u vašem svakodnevnom životu. Telo robota izrađeno je od ABS plastike, koja je glatka na dodir i nije štetna za okolinu.

Besplatna mobilna aplikacija vam omogućava da pratite časove programiranja, da poboljšate ili jednostavno otkrijete sam jezik programiranja. Sa Alpha 1E robotom možete komunicirati i možete prilagoditi njegove radnje i pokrete.

Simulira ljudske pokrete zahvaljujući velikom broju senzora.

Povezivanje putem blututa.

Programiranje pokreta i puštanje muzike (softver za programiranje kompatibilan je sa Android, iPhone, Windows i Mac operativnim sistemom)

Ima prijemnik za upravljanje, koji pomoću kompjuterskog softvera za upravljanje, kontrolnog otpremnika i audio sinhronizatora, može da učini da 1000 Alpha 1E robota igraju u isto vreme. (nije uključen u kutiji)

Sadrži veliki broj senzora: infracrveni senzor, senzor za svetlo, boju ili temperaturu

Programiranje je prilagođeno svima: Blockly sistem, Python, SDK aplikacije za ubacivanje vaših aplikacija, tekstova za upoznavanje sa robotima...

Igrice sa nivoima

Igrice koje vas vode kroz priču i pružaju zabavan način za učenje o kodiranju, dok korisnici prolaze kroz nivoe u kojima uče različite komponente kodiranja.

Detaljna uputstva

U svakom nivou postoji određena misija. Deo koji vas vodi kroz priču sadrži savete i trikove koji vam pomažu da ispunite misiju i da korak po korak poboljšate vašu sposobnost kodiranja.

Video-vodič

U svakom nivou postoji video koji vam prikazuje konačni cilj misije.

Kategorija:

Dimenzije:

Težina:

nav-id:

bar-kod:

Gift

40x19.8x12 cm

1.65 kg

A199981

6931705006230

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare