Jimu Robot - Astrobot

Jimu Robot - Astrobot

Distributer: UBTECH Robotics

Kategorija: Gedžeti

10%

Cena u knjižarama: 31.279,00 din

Cena i do: 25.335,99 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 28.151,00 din

Besplatna isporuka za korisnike

Dostupnost po knjižarama

JIMU Robot pruža deci mogućnost da sastave različite robote i nauče da kodiraju. Svi JIMU roboti mogu se programirati uz pomoć smart telefona i tableta, preko blutut konekcije. Svako dete će biti u prilici da istraži svet kodiranja, programiranja, robotike i STEM nauke, a sve to dok se zabavlja i upravlja svojim robotima.

ASTROBOT set je modularni JIMU robot, koji se može koristiti za izgradnju jednog od 3 standardna oblika. Korisnici mogu programirati pokrete robota pomoću aplikacije kako bi iskazali svoju kreativnost, pokrenuli maštu i sastavili svoje JIMU robote.

Pomoću opcije za LED svetla, JIMU robot se iz hladne mašine pretvara u junaka koji ima osećanja i zrači toplinom.

• Besplatna aplikacija vam nudi 3D instrukcije pomoću kojih ćete sastaviti 3 predložena modela robota
• JIMU Robot AstroBot vam nudi već snimljene pokrete za vašeg robota, a možete i sami da programirate nove pokrete jednostavnim sistemom kliznih blokova, koji ćete sami programirati (Blocky)
• Sa JIMU robotima naučite decu da razvijaju svoje STEM veštine, šireći znanja na polju nauke, tehnologije, inženjerstva i matematike
• Podržite međunarodnu JIMU Robot zajednicu i sa njima podelite robota kojeg ste kreirali, ali i otkrijte i koristite kreacije drugih ljudi širom sveta
• SNP (snimi, namesti, pusti) sistem: počnite snimanje, ručno promenite položaj servomotora, a zatim prekinite snimanje. Robot će moći da ponovi ove nove pokrete.
• Izuzetno fleksiblini servomotori omogućavaju robotima da reprodukuju nesmetane i precizne pokrete
• Uzrast: 8+ godina

Pronađite 3D uputstva na besplatnoj mobilnoj aplikaciji ili sami napravite spostvenog robota.

Igrice sa nivoima

Igrice koje vas vode kroz priču i pružaju zabavan način za učenje o kodiranju, dok korisnici prolaze kroz nivoe u kojima uče različite komponente kodiranja.

Detaljna uputstva

U svakom nivou postoji određena misija. Deo koji vas vodi kroz priču sadrži savete i trikove koji vam pomažu da ispunite misiju i da korak po korak poboljšate vašu sposobnost kodiranja.

Video-vodič

U svakom nivou postoji video koji vam prikazuje konačni cilj misije.

Kategorija:

nav-id:

bar-kod:

Gift

A199979

6931705005400

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare