Igračka - Zverograd, slon Fransoa LaSurla

Igračka - Zverograd, slon Fransoa LaSurla

Distributer: Sigikid

Kategorija: Društvene igre i igračke

50%

Cena u knjižarama: 7.865,00 din

Cena i do: 3.932,50 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 3.933,00 din

Besplatna isporuka za korisnike

Dostupnost po knjižarama

Izuzetno neverovatan slon Fransoa LaSurla je postao član Zverke porodice. Ova fenomenalna plišana igračka kao stvorena za maženje, savršena je i za decu i za odrasle, zabavna je i ima jedinstveni karakter. I to ga sasvim sigurno čini idealnim poklonom.

Njegova priča:

Bonžuuuuur drugari! Ostale slonove u zoološkom vrtu je dugo nervirao ćudljivi Fransoa i njegov francuski naglasak. Razočaran nerazumevanjem na koje je naišao u pariskom okrugu Sen Žermen de Pre, Fransoa LaSurla sada traži prefinjenu osobu sa kojom će uživati u slušanju ploča Edit Pjaf i koja zna da je Ratatuj mnogo više od filma o pacovima.

Kao što je svima već poznato, Zverogradske zverke su razuzdana družina neobičnih likova. U grupu ovih maznih ljubimaca spadaju i neurotične rode, nadrndane koze i histerični pilići, kao i depresivne medonje i bikovi koji moraju da kontrolišu nivo testosterona, čak i u rogovima. Bilo kakva sličnost sa postojećim ljudima, javnim ličnostima, članovima porodice, kolegama ili nadređenima nikako nije slučajna, već veoma namerna! Ukratko: ove plišane životinje imaju veoma ljudske osobine i karaktere! Onaj ko dobije jednu od ovih živuljki na poklon, slobodno može da se zapita ima li nekakvih sličnosti sa zverkom koju je dobio... Zverke čine originalnu kolekciju nesvakidašnjih plišanih igrački, spremnih da upotpune vašu zbirku ili budu poklon nekoj, vama bitnoj, osobi – mladoj ili staroj!
  • Deo specijalne kolekcije plišanih ljubimaca od kojih svaki ima svoj karakter i svoju priču
  • Svaka životna priča je zabeležena na etiketi
  • Savršen poklon za decu, tinejdžere i odrasle koji uživaju u maženju i plišanim zagrljajima
  • Lako za čišćenje, pranje na 30°C na manjem broju obrtaja, ne koristiti omekšivač
  • Punjeno mekanim veštačkim pamukom

Kategorija:

Dimenzije:

nav-id:

bar-kod:

Gift

17x13x30 cm

A188501

4001190379071

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare