Facebook Share Twitter Share

Nikad nismo bile ovde

Andrea Barc

Izdavač: Laguna

Cena: 649,50 din

Na korak ste od kupovine elektronskog izdanja knjige koju ste izabrali. Ukoliko ste korisnik Eden Books aplikacije, prijavite se sa svojim podacima, a ukoliko niste, instalirajte je na svom iOS ili Android uređaju, jednostavno se registrujte i potom kupujte knjige veoma jednostavno, po cenama 50% nižim u odnosu na štampana izdanja.


649.5 din.

Kada bezbrižan odmor pođe po zlu

„Jezivi psiho-triler koji se odigrava na egzotičnim lokacijama uz hičkokovsku napetost i sa najboljim ženskim dvojcem od vremena Telme i Luiz.“
BookPage.com

Emili i Kristen su najbolje drugarice, toliko bliske da biste pomislili da su sestre. Svake godine idu na jedno ludo putovanje. Sada su u planinama Čilea i sjajno se provode. Poslednje noći Emili pronalazi tragove krvi i slomljeno staklo na podu hotelskog apartmana. Kristen joj objašnjava da je u samoodbrani ubila dopadljivog mladića kojeg je te večeri povela u sobu. Emili je u šoku jer im se na prošlogodišnjem putovanju nešto slično dogodilo sa južnoafričkim bekpekerom. Da li je moguće da im se tako nešto desi dvaput?

Po povratku u Viskonskin Emili želi da zauvek potisne traumu sa putovanja. Izbegava Kristen, a vreme zaokuplja radom i novom vezom. Kada je drugarica iznenada poseti, Emili se suočava sa zajedničkom nasilnom prošlošću. Što je Kristen prema njoj posesivnija, to Emili više preispituje njihovo prijateljstvo. Zataškana istina polako otkriva pravu prirodu voljene prijateljice. Može li se Emili iz svega izvući živa?

„Roman vešto istražuje prirodu prijateljskog odnosa, i to u njegovom ekstremnom obliku. Ponekad je dovoljno samo da otvorimo oči i shvatimo da bi nekog prijatelja trebalo da se plašimo više od najgoreg neprijatelja.“
New York Times Book Review

„Prepuno suludih obrta. Neće vam biti nimalo žao da otkažete izlazak u grad da biste pročitali još koje poglavlje.“
– Riz Viderspun

„Precizna vivisekcija ženskog prijateljstva i suparništva.“
Los Angeles Times

„Uzbudljivo!“
Oprah Daily

„Impresivno!“
Kirkus Reviews

„Ushićujuće!“
Publishers Weekly
 

nav-id:

Kategorija:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

A264648

Knjige

336

Latinica

Mek

20 cm