Facebook Share Twitter Share

Skitam i pričam

Momo Kapor

Izdavač: Laguna

Cena: 649,50 din

Na korak ste od kupovine elektronskog izdanja knjige koju ste izabrali. Ukoliko ste korisnik Eden Books aplikacije, prijavite se sa svojim podacima, a ukoliko niste, instalirajte je na svom iOS ili Android uređaju, jednostavno se registrujte i potom kupujte knjige veoma jednostavno, po cenama 50% nižim u odnosu na štampana izdanja.


649.5 din.

„Ovaj književni kaleidoskop prikazuje nam svet šarenijim nego što jeste, uči nas da život posmatramo iz drugog ugla i da zavolimo neizvesnost koju sa sobom nosi. Zbirka Skitam i pričam mnogo govori o autoru čija se životna filozofija srećno poklopila s naslovom, pa mi je možda i zbog toga ova knjiga tako bliska (…)“
– Iz predgovora Ane Kapor

Knjiga Skitam i pričam pisana je nekoliko godina, a njeni delovi su objavljivani iz nedelje u nedelju na stranicama časopisa "Duga".

Ova knjiga prevazilazi stroge granice književnih žanrova i nudi čitaocima štivo koje je zanimljiv skup beležaka, eseja, kratkih priča, putopisa, anegdota i crtica, predstavljajući preteču mnogih Kaporovih dela iz kasnijeg perioda.
 

nav-id:

Kategorija:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

A263362

Knjige

432

Latinica

Mek

13x20 cm

Od istog autora