Sajamski dani od 15. do 31. oktobra

Delfi Premium

Najveća virtuelna knjižara u regionu delfi.rs ima najbogatiju ponudu knjiga domaćih i regionalnih izdavača, naslova na stranim jezicima i originalan gift program. Delfi Premium je poseban program privilegija za onlajn kupovinu
koji članovima redovno nudi velike popuste i sjajne pogodnosti.

Registracijom na ovoj stranici stičete mogućnost da kupujete knjige po nižim cenama, ali i da ostvarujete količinski popust. Akcije se smenjuju na svake dve nedelje, a artikli koji su u ponudi na sniženju su od 30 do 80%.

I to nije sve. Isporuka je besplatna za sve onlajn porudžbine na teritoriji Republike Srbije, bez obzira na iznos. A uz porudžbine preko 1000 dinara stiže i poklon.
Privilegije Delfi Premium programa su na klik od vas.


Redovni
popusti

Učlanjenjem u Delfi Premium klub ostvarujete redovan popust na knjige. Pri kupovini Laguninih izdanja i knjiga na stranim jezicima važi popust od 15%, dok za knjige drugih domaćih izdavača i artikle iz gift asortimana važi popust od 10%. Ostvarujete i dodatni količinski popust od 10% na kupovinu tri ili više artikala.

Besplatna
dostava

Za sve porudžbine na teritoriji Republike Srbije, bez obzira na iznos, isporuka je besplatna.

Poklon
knjige

Uz svaku porudžbinu u iznosu od preko 1000 dinara dobija se poklon-knjiga po izboru iz nove edicije Delfi izdavaštva. Kolekcija od deset naslova neprolaznih klasika štampanih ćiriličnim pismom priređena je sa velikom pažnjom. Pet domaćih i pet stranih klasika obogatiće biblioteku i najistančanijeg knjigoljupca.

Premium
akcije

Članovi Delfi Premium kluba imaju pristup posebnoj stranici sa specijalnim akcijama i popustima od 30 do čak 80%, koji će važiti tokom cele godine. U ponudi se nalaze knjige domaćih i stranih izdavača, kao i sjajni artikli iz gift programa.

Registruj se